Stilte

Er is hier nog steeds weinig te vinden, maar er gebeurt heel erg veel. Alleen is dat nog niet zichtbaar.

De veranderingen die plaatsvinden zijn vooral van binnen. Ze moeten nog naar buiten komen. Zichtbaar worden. Een sterk persoonlijk thema waarin ik nog veel te overwinnen heb.

Mensen die ik vertel dat ik healings geef vragen vaak; “Maar wat doe je dan? Gebeuren er enge dingen?” Binnenkort plaats ik een nieuwe pagina waarin ik zo goed mogelijk probeer uit te leggen welke stappen ik neem en wat ik dan doe.

Het invullen van de site en het vormgeven van mijn praktijk gaan langzaam. Ondanks dat ik mijzelf daar soms mee frustreer, past het ook bij mij. Als een razende overal doorheen jakkeren is mijn ding niet.

Dus…

Binnenkort er een pagina bij en in de tussentijd blijf ik lekker rustig verder leren en ontdekken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.